Vår kycklingfarm
Label Rouge
I Pyrénées-Atlantique

Är du redo att upptäcka en av våra gårdar?
Välkommen i det franska departementet Pyrénées-Atlantiques

Webbkameran är tillfälligt inte tillgänglig

Under tiden kan du upptäcka jobbet hos vår Label Rouge-uppfödare!

Uppfödningens karakteristiska
egenskaper

I Baskien, 20 km från Bayonne, föder Dominique Sabarot upp mjölkfår och sedan mer än ett år tillbaka Label Rouge höns med fri uppfödning.
Hans gård omfattar 64 hektar, varav 45 hektar är gräsbevuxna ängar med träd.
För honom är Label Rouge en kvalitetsgaranti och en verklig uppskattning av uppfödarens arbete. Enligt honom är denna metod mycket respektfull för djurens välbefinnande och garanterar att produkten kan spåras.
.

Den frigående kycklingen Label Rouge får all sin arom, styrka, smak och konsistens tack vare den frigående uppfödningen: djuret är mer muskulöst och köttet är fastare.

Dominique, UPPFÖDARE AV LABEL ROUGE FÅGLAR (64)

Upptäck även andra djuruppfödare

Se mer