
Vår kycklingfarm
Label Rouge
I Loire Atlantique
Är du redo att upptäcka en av våra gårdar?
Välkommen till Loiredalen !
Upptäck uppfödningen live, från soluppgång till solnedgång!
Fjäderfä behöver också tid för att vila: en repris erbjuds utanför dessa tider.
Uppfödningens karakteristiska egenskaper
Sedan 11 år tillbaka leder Gérard och hans kompanjon 2 st kycklings uppfödningar. De odlar även olika sädesslag på 40 hektar varav 35 hektar utgörs av majsodling. De är entusiastiska tillämpare av uppfödning utomhus, med Label Rouge kriterier, sedan 2018 och är djupt engagerade i att kunna erbjuda kött av hög kvalitet till sina kunder.


När jag reflekterar över Label Rouge, så tänker jag omedelbart över den höga kvaliteten. Det är synonymt med djurens välmående, uppfödning av fjäderfän utomhus och därmed av bättre köttkvalitet. Samtliga kravspecifikationer som vi efterlever är egentligen inget annat än det som motsvarar det sunda förnuftets logik.
Upptäck även andra djuruppfödare
-
Yves och Simon Mialon, kycklinguppfödare Label Rouge (34)
Voir l'élevage -
JEAN-DAVID, UPPFÖDARE AV LABEL ROUGE FÅGLAR (26)
Voir l'élevage -
MARIE-LAURE, UPPFÖDERSKA AV LABEL ROUGE HÖNS
Voir l'élevage