Vår kycklingfarm
Label Rouge
I Loire Atlantique

Är du redo att upptäcka en av våra gårdar?

Välkommen till Loiredalen !

Webbkameran är tillfälligt inte tillgänglig

Under tiden kan du upptäcka jobbet hos vår Label Rouge-uppfödare!

Uppfödningens karakteristiska egenskaper

Sedan 11 år tillbaka leder Gérard och hans kompanjon 2 st kycklings uppfödningar. De odlar även olika sädesslag på 40 hektar varav 35 hektar utgörs av majsodling.  De är entusiastiska tillämpare av uppfödning utomhus, med Label Rouge kriterier, sedan 2018 och är djupt engagerade i att kunna erbjuda kött av hög kvalitet till sina kunder.

När jag reflekterar över Label Rouge, så tänker jag omedelbart över den höga kvaliteten. Det är synonymt med djurens välmående, uppfödning av fjäderfän utomhus och därmed av bättre köttkvalitet. Samtliga kravspecifikationer som vi efterlever är egentligen inget annat än det som motsvarar det sunda förnuftets logik.

GERARD, UPPFÖDARE AV LABEL ROUGE FÅGLAR (LOIREDALEN)

Upptäck även andra djuruppfödare

Se mer