Vår kycklingfarm
Label Rouge
I Saône-et-Loire

Redo att upptäcka en utav våra uppfödningar ?
Välkommen i det franska departementet Saône et Loire !

Upptäck uppfödningen live, från soluppgång till solnedgång!

Fjäderfä behöver också tid för att vila: en repris erbjuds utanför dessa tider.

Uppfödnings karaktäristisk

Sedan 13 år tillbaka är Lucie är förtrogen med uppfödning under GAEC villkor (Good Agricultural and Environmental Conditions), tillsammans med sin man.

Tillsammans odlar de på 250 hektar jordbruksmark och bedriver 4 Label Rouge uppfödningsenheter. Label Rouge gårds-uppfödning tillåter deras fjäderfän att växa till sig i en långsam takt, med respekt för djurens välmående.

Denna familjeaffär har nu även utökats med deras barn som alltmer börjar hjälpa till med uppfödningen och därmed skapas trivsamma glädjestunder för alla.

Vi tillämpar den här typen av djuruppfödning eftersom vi tror på Label Rouge. Tack vare regelverket så har alla djuruppfödare samma villkor oavsett var deras djuruppfödning befinner sig, i öst, väst, nord eller syd. Vi har en uppsättning specifikationer som vi efterföljer för att inte avvika från systemet. Djurens välmående och produkter av hög kvalitet är viktigt, därför väljer jag Label Rouge! Djuren får växa under en lång tid och de vistas utomhus, det garanterar en mycket bättre smakupplevelse.

LUCIE, UPPFÖDERSKA AV LABEL ROUGE FJÄDERFÄN (71)

Upptäck även andra djuruppfödare

Se mer